Ostadar 7310 - Ibarra, Iñigo (Berriozar : Denonartean, 2022)
"Ostadar 7310" izeneko «planetan» bizi dira gizakiak. Zeru koloretsu baten pean eta marraz ongi zehaztutako metal koloreko lur soil eta amaigabe batean. Ozeanoa bezalako zerbait da. Androideak gizakien laguntzaileak dira. Dena da ederra eta zoragarria, H57 izeneko androide batek protagonistaren bizitza hankaz gora jarriko duen arte. Ezusteen kateak ez du atsedenik, jakin-minak bezalaxe. Orrialdez orrialde harrituko zaitu. Era berean, datorkigun balizko etorkizunaren alarma izan nahi du eleberriak.
13 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Zientzia-fikzioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak