Elgoibarko idazlan lehiaketa 2018-2019 / [Elgoibarko Udala] (Elgoibarko Udala, 2020)
Elgoibarko 2018-2019ko idazlan lehiaketaren lanak ikus ditzakezue argitalpen honetan. Elgoibarko Udalak antolatu du Ikasleen artean euskaraz idazteko trebetasuna sustatzeko helburuarekin, 8 eta 18 urte bitarteko haur eta nerabeei zuzendutako 'Elgoibarko IV. Idazlan lehiaketa'.