Penalti ikusezinaren misterioa - Santiago, Roberto; Lorenzo, Enrique; Ugarte, Maitane; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Ipar-haizeak jotzen duenean, Sevilla la Chican edozer gauza gerta daiteke: penalti-puntuak desagertzea, hain justu Soto Alto taldeak kategoriaz ez jaisteko lehiatu behar duenean; edo inork ez jakitea non dagoen Radu, hau da, eskolako bedela, penalti-puntuak margotzearen arduraduna; edota zure gurasoen lagun batzuk, balbuenatarrak, zure etxean egun batzuetarako geratzea eta den-dena hankaz gora jartzea. Hortaz, argi ibili, Futboleroak, ipar-haizea dabil-eta...
10 urtetik aurrera (berdea)
El misterio del penalti invisible
Keywords: Futbola; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura