Penalti ikusezinaren misterioa / Roberto Santiago ; Enrique Lorenzo-ren irudiak ; [itzulpena, Maitane Ugarte (Bakun SL)] - Santiago, Roberto (Futboleroak (Ikasmina), 2022)
Ipar-haizeak jotzen duenean, Sevilla la Chican edozer gauza gerta daiteke: penalti-puntuak desagertzea, hain justu Soto Alto taldeak kategoriaz ez jaisteko lehiatu behar duenean; edo inork ez jakitea non dagoen Radu, hau da, eskolako bedela, penalti-puntuak margotzearen arduraduna; edota zure gurasoen lagun batzuk, balbuenatarrak, zure etxean egun batzuetarako geratzea eta den-dena hankaz gora jartzea. Hortaz, argi ibili, Futboleroak, ipar-haizea dabil-eta...