Bapo jauna : urre koloreko baien misterioa / David Fernández Sifrés ; marrazkiak, Claudia Ranucci ; [itzultzailea, Xabier Olaso] - Fernández Sifres, David (Paper txoriak. Sail laranja (Ibaizabal), 2022)
Bapo Jaunak eta bere lagunek urre koloreko baiak aurkitu behar dituzte Udaberriko Jaiko Pastelerako, baina modu misteriotsuan desagertu dira eta, gainera, Bapo Jauna bidean galdu da! Modua aurkitu beharko dute guztiek aurrez aurre dituzten arazoak konpondu eta, bide batez, haien basoa zaintzeko, zaborrez beterik baitago. Azkenik, jakingo dute urtxintxa bereganatzaile bat izan dela landareak hartu dituena eta, Bapo Jaunaren lagunen askotariko izaerei esker, jaia ongi ateratzea lortuko dute.