Sex-sua / Karlos Aretxabaleta, "Txapel" - Aretxabaleta, Karlos (Traola (Elkar), 2022)
Disimuluz ezker eskua nire lo-zakuan sartu dut eta eztanda egitear dagoen haragizko panpina ferekatzen hasi naiz. Ez dut uste konturatu denik, biharamuneko mendi-bueltari buruz hizketan jarraitzen du hitz eta pitz. Nik, berriz, ezin dut bere gorputz biluzia burutik kendu; suabe-suabe larrua jotzeko galdegingo nioke. Dagoeneko beranduegi da, halere, nire eskua arinegi doa nire pentsamenduen aldean Tentazioaz askatzeko modurik onena, tentaldian bertan erortzea da. Zentzumenak asaldatuz, sentimenduak eta irrikak azaleratzeko ipuinak.