Gitarrakasle : gitarra jotzeko metodoa / Natxo Zabala - Zabala, Natxo (Cénlit, 2012)
Liburu hau gitarra jotzaile hasiberrientzat egina dago. Gitarra jotzeko notak, akordeak, erritmoak eta teknikak eskaintzen ditu. Irakasle baten laguntzarekin jarraitzea komeni da. Bertan dauden ariketak banaka nahiz taldeka egiteko prestau dira. Ariketa gehienak euskal doinu herrikoiak nahiz gaur egungoen bidez egiteko prestatu dira. Gainontzekoak liburuaren egilearenak dira. Batzuetan, jatorrizko doinuerak eta neurriak aldatuak daude arrazoi pedagogikoengatik. Liburuarekin batera CD bat dator. Bertan, oinarri musikalak daude, haien gainean doinu eta erritmo batzuk jo ahal izateko. Ariketa bakoitzean adierazita dago CDko audio-pistaren zenbakia. Liburuaren azken zatia, akorde eta erritmoei dagokiena, metodoa garatu ahala tartekatu daiteke irakaslearen uestearen arabera.