Ikimilikiliklik! / [testua] Ana Jaka ; [marrazkiak] Iosu Mitxelena - Jaka García, Ana (Marimatrakak (Elkar), 2022)
Bi istorio jasotzen ditu, magia eta oporrak gaitzat hartua: Magia egiten: magiak liluratuta hasiko dira bi ahizpak jolasean; lagun guztiek, halere, ez dute magia gogoko izango. Eta Irristada oporretan: familia osoarentzat oporrak antolatzea askotan ez da erraza. Kobazulo baten barrura sartuko dira guztiak, aita izan ezik.