Indiako oasia / Pablo Zapata Lerga ; marrazkiak, Paloma Corral ; [itzultzailea, Aitor Arana] - Zapata Lerga, Pablo (Paper txoriak. Sail berdea (Ibaizabal), 2022)
Sir George Ingalaterrako bere gazteluetako batean babesturik bizi da, baina Indiako Bengala eskualdearen hutsa du, han administratzaile nagusia izan baitzen. Haren biloba Annak orain herrialde hartan lan egiten du, kazetaritza ikasketak amaitu ondoren. Bertan gazte espainiar bat ezagutu du, Vicente Ferrer, txiroentzako ikastetxeak, aterpetxeak eta ospitaleak eraikitzen hasi dena. Anna haren proiektuan buru-belarri murgilduko da, eta bere aitona bitxia hartan sartzen saiatuko da.