Aise oporretan : berrikustea : Euskara, Matematika, Ingurunea, Plastika, Gaztelania, Ingelesa : Lehen Hezkuntza 3 - Aranberri, Idoia; Santxo, Joseba; San Vicente, Alex; Rodríguez Mendikute, Mirene; Basterretxea, Ainhoa; Tomás Henao, José (Etxebarri : Zubia, 2010)
Oporretan nora zoazen, haraxe eraman beharko dituzu "aise koadernoak". Behinik behin, gozatuz ikasi nahi baduzu, edota ikasiz gozatu. Oporrak eta ikastea ez baitaude kontrajarrita. Ez, horixe! Aurreko ikasturtea ondo biribiltzeko, eta hurrengoa biribil hasteko, "aise koadernoak dituzu": Euskara, Matematika, Ingurunea... Arin eta aise egiteko ariketak, diseinu erakargarria... Atera etekina zure oporraldiari.. Liburu hau Lehen Hezkuntzako Berrikustea 3. mailarako da, erantzun eta guzti.
LH, 3. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; Oporretako koadernoak