Oiartzungo Ihotik karta jolasa / [sortzailea, Abaraxka Udal Ludoteka ; diseinua, Dixidu diseinu grafikoa ; ilustrazioak, Iosu Mitxelena Unsain] - Mitxelena, Iosu (1545 argitaletxea, 2020)
Eskuartean duzuna familia osoari zuzendutako karta jolas bat izateaz gain, Euskal Herriko kultura jasotzen duen baliabidea da. "Oiartzungo Ihotik oinarritzat hartuz, mimo handiz sortutako pertsona ezberdinekin jolasteko aukera izango duzu: sorginak, basandreak, intxitxuak, zomorroak, kuestazioa, Zomorrozinko, Otegizona, sua eta suzko akerra zain dituzu!