Basoan jolasean - Bijsterbosch, Anita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2022)
Azeria, sagua, mapatxea eta hontza kanpoan jolasten ari dira. Udazkeneko egun ederra da, lurzorua arbelez estalia dago eta sagarrondoak sagarrez beteta. Lagunek sagar batzuk hartu nahi dituzte, baina sagarrak goregi daude. Lagunduko al diezu? Irudiz betetako liburu interaktibo bat, udazkena gogoko duten haurrentzat.
3 urtetik aurrera (urdina)
Herfstpret
Keywords: Animaliak; Udazkena; Haur eta Gazteentzako Literatura; Album ilustratuak; Ipuinak