Basoan jolasean / [testua eta ilustrazioak] Anita Bijsterbosch ; [itzulpena, Bakun Itzulpen Zerbitzuak (Amets Santxez Munain)] - Bijsterbosch, Anita (Liburu interaktiboak (Ttarttalo), 2022)
Azeria, sagua, mapatxea eta hontza kanpoan jolasten ari dira. Udazkeneko egun ederra da, lurzorua arbelez estalia dago eta sagarrondoak sagarrez beteta. Lagunek sagar batzuk hartu nahi dituzte, baina sagarrak goregi daude. Lagunduko al diezu? Irudiz betetako liburu interaktibo bat, udazkena gogoko duten haurrentzat.