Amaiur! 1522 - Urmeneta, Asisko ([Bilbo] : Erroa ; [Zarautz] : Herrima ; [Barcelona] : Pollen, 2022)
Amaiurko gazteluaren erresistentzia epikoaren 500. urteurrenaren karira argitaraturiko komiki mutua da argitalpen hau, Gaztelu Elkartearen ekimenez egindakoa.
Keywords: Amaiurko bataila, 1522; Amaiurko Gaztelua; Komikiak; Helduentzako Literatura; Liburu mutuak