Amaiur! 1522 / [egilea, Asisko] - Urmeneta, Asisko (Erroa ; Herrima ; Pollen, 2022)
Amaiurko gazteluaren erresistentzia epikoaren 500. urteurrenaren karira argitaraturiko komiki mutua da argitalpen hau, Gaztelu Elkartearen ekimenez egindakoa.