Tene Lehiaketa 1988 - Tene Lehiaketa 1988. Deba); Debako Kultur Elkartea; Deba. Udala (Donostia : Elkar, 1988)
Bost urte dira honez gero TENE LEHIAKETA lehendabizikoz Debako Udalak antolatu zuela. Beti ere Tene Mujikaren izena goraipatu eta euskal literatura bultzatzeko asmotan. Lehiaketaren helburuak ipuinen argitarapenarekin hobeto kunplitzen zirelakoan urtero ekin dio KULTUR ELKARTEAK liburua aurkezteari. Aurten ere, 1988-an saritutakoak ezagutarazi nahi ditugu. Baina baita epaimahaiaren iritziz sarituak suertatu gabe argitaratzea merezi zutenak ere. Zazpi ipuin dira guztira, estilo desberdineko idazle bana ezagutzeko aukera ematen digutenak. Diseinu berri batez presentaturik, zure eskuetan duzu TENE LEHIAKETA -88.ko emaitza.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Turismo Sailaren laguntza jaso du
Keywords: Helduentzako Literatura