Mari Matraka : etxean bakarrik - Ayani Gabilondo, Maria; Estévez, Miriam ([Bilbo] : The Elephant Factory, 2017)
Mariren gurasoak afaltzera doaz. Lehen aldiz, Mari etxean bakarrik geratzen da. Baina lapur bikote batek prest dauka bere plana.
5 urtetik aurrera (urdina)
Maria terremoto : sola en casa.
Keywords: Lapurrak; Abenturak; Itsuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak