Mari Matraka : etxean bakarrik / [ilustrazioak, María Ayani Gabilondo ; itzultzailea, Miriam Estévez] - Ayani Gabilondo, Maria (Mari Matraka (The Elephantz Factory), 2017)
Mariren gurasoak afaltzera doaz. Lehen aldiz, Mari etxean bakarrik geratzen da. Baina lapur bikote batek prest dauka bere plana.