Poemak eta ipuinak = Poemas y cuentos - Etxegarai, Bonifazio (1878-1956); Calleja, Seve; Echegaray Eizaguirre, Lázaro; Urrutia, Andres; Bizkaia. Foru Aldundia ([Bilbo] : Bizkaiko Foru Aldundia, 2021)
"Bonifacio Echegaray. Poemak eta ipuinak/Poemas y cuentos" idazlanean (Bizkaiko Foru Aldundiak Bizkaiari lotutako idazleen testuak berreskuratzeko urtero antolatzen duen sailekoa), Seve Calleja idazleak Echegarayk XIX. mendearen amaierako eta XX. mendearen hasierako literatura-aldizkarietan argitaratu zituen euskarazko olerkiak eta gaztelaniazko kontakizunak biltzen ditu, hala nola Euskal Erria: Revista baskongada, La Baskonia edo El Colegial.
Bibliografia: 133.-135. or.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Biografiak