Poemak eta ipuinak = Poemas y cuentos / Bonifacio Echegaray ; edizioa, Seve Calleja ; hitzaurrea, Lázaro Echegaray ; epilogoa, Andrés M. Urrutia Badiola - Etxegarai, Bonifazio (1878-1956) (Bizkaiko Foru Aldundia, 2021)
"Bonifacio Echegaray. Poemak eta ipuinak/Poemas y cuentos" idazlanean (Bizkaiko Foru Aldundiak Bizkaiari lotutako idazleen testuak berreskuratzeko urtero antolatzen duen sailekoa), Seve Calleja idazleak Echegarayk XIX. mendearen amaierako eta XX. mendearen hasierako literatura-aldizkarietan argitaratu zituen euskarazko olerkiak eta gaztelaniazko kontakizunak biltzen ditu, hala nola Euskal Erria: Revista baskongada, La Baskonia edo El Colegial.