Erraldoien mundua - Bergara, Aritza; Río, Ricardo del (Bilbo : Astiberri, 2003)
Euskal elezaharrak biltzen dituen bigarren liburuki honek Euskal Herrian izan diren izaki magiko erraldoiak ditu ardatz, bertan aurkituko ditugu, besteak beste, Basajaun, Torto eta jentilak.
Bibliografia: 47. or.
El mundo de los gigantes
Keywords: Euskal mitologia -- Euskal Herria; Elezaharrak -- Euskal Herria; Monografiak