Erraldoien mundua / [testuak] Aritza Bergara ; [itzulpena] Ricardo del Río - Bergara, Aritza (Mitologika (Astiberri), 2003)
Euskal elezaharrak biltzen dituen bigarren liburuki honek Euskal Herrian izan diren izaki magiko erraldoiak ditu ardatz, bertan aurkituko ditugu, besteak beste, Basajaun, Torto eta jentilak.