Hondartzan jolasean - Bijsterbosch, Anita; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Aduna : Ttarttalo, 2022)
Azeria, sagua, mapatxea eta hontza hondartzan jolasean ari dira. Eguzkia goian dago, eta eguraldi epela eta goxoa egiten du. Kometa bat hegaldarazi nahi dute, baina ez dabil haizerik. Egingo al duzu putz, kometa hegan ibiltzeko? Irudiz betetako liburu interaktibo bat, udara gogoko duten haurrentzat.
3 urtetik aurrera (urdina)
Zomerpret
Keywords: Hondartzak; Haur-jolasak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak