Munduko doinurik zoragarriena - Wume, Cindy; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmira, 2022)
Leo, amets handi bat duen lehoitxo bat da: munduko doinu zoragarriena aurkitu nahi du. Honen bila abiatuko da bidaia batean zehar, eta uste baino zailagoa dela ohartuko da. Laguntasunari buruzko ipuin bat.
4 urtetik aurrera (urdina)
The Best Sound in the World
Letra larria
Keywords: Musika -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura