Munduko doinurik zoragarriena / testu eta ilustrazioak, Cindy Wume ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Wume, Cindy (Nire lehen ipuinak (Ikasmina), 2022)
Leo, amets handi bat duen lehoitxo bat da: munduko doinu zoragarriena aurkitu nahi du. Honen bila abiatuko da bidaia batean zehar, eta uste baino zailagoa dela ohartuko da. Laguntasunari buruzko ipuin bat.