Ardo - Tolosa, Andoni; Mattin; Goietxe Laurnagarai, Beñardo (Soraluze : Gaztelupeko Hotsak, 2022)
Andoni Tolosa "Morau" eta Beñardo musikariek ateratako disko-liburua da, eta baita ardo botila bat ere. Ardoaren bueltan lan osatua egin dute eta, kantuak eta Mattin-en ilustrazioak biltzen ditu. Ardoa aitzakiatzak hartuta, pertsonei eta harremanei kantatzen dieten kantuak sortuz osatu dute artefaktua..
Bandera ; Ardo ona ; Ardo txarra ; Han goiko ardoa ; Uda amaierako balada ; Gasteizen azkeneraino ; Sagar erdi bat / Gorka Erostarbe. Aitaren fortuna ; Basque wine ; Txakolin botila Gobiko basamortuan ; Izenak galdutako ardoari ; Segapotoak edan du
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura; Audioak