Ardo / testuak, Andoni Tolosa ; irudiak, Iñaki Martiarena ; [musika, Beñardo Goietxe Laurnagarai] - Tolosa, Andoni (Gaztelupeko Hotsak, 2022)
Andoni Tolosa "Morau" eta Beñardo musikariek ateratako disko-liburua da, eta baita ardo botila bat ere. Ardoaren bueltan lan osatua egin dute eta, kantuak eta Mattin-en ilustrazioak biltzen ditu. Ardoa aitzakiatzak hartuta, pertsonei eta harremanei kantatzen dieten kantuak sortuz osatu dute artefaktua..