Telmo lotsatia da / testu eta ilustrazioak, Grace Chiu ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Chiu, Grace (Nire lehen ipuinak (Ikasmina), 2022)
Telmo hain da lotsatia, ez duela inorrekin hitzegiten. Eta horrexegatik ez du lagunik. Rita oso irekia da, eta Telmok bera bezalako izan nahi du. Lotsa eta laguntasunari buruzko ipuin bat.