Daniel eta beste herrialde bateko haurra - Martín Schcolnik, María; Prada, Sandra de la; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Daniel eskolatik itzuli da etxera, eta amari Roberto izeneko ume berri bat dagoela kontatu dio. Robertok arraro hitzegiten du beste herrialde batetakoa bait da. Elkarrekin, Roberto nongoa den imajinatzen dute. Beste herrialde eta kultura batetako jendearekin elkarbizitzearen aberastasunari buruzko ipuin bat.
4 urtetik aurrera (urdina)
Daniel y el niño de otro país
Letra larria
Keywords: Kultura-aniztasuna; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak