Nazio euskaldunaren atarramentua - Odriozola, Joxe Manuel; Odriozola Irizar, Onintza (Donostia : Herrima, 2022)
Herrimina argitaletxeak eta Gureberriak hedabideak Joxe Manuel Odriozola Lizarribar idazleak azken hamarkadan "Berria" egunkarian argitaratutako artikuluen bilduma liburua argitaratu dute: "Nazio Euskaldunaren Atarramentua". Liburuaren hitzaurrea idazlearen alaba Onintza Odriozola Irizarrek idatzi du eta Josevisky ilustratzaileak egin du azala.
Keywords: Nazionalismoa -- Euskal Herria; Euskara -- Alderdi politikoak -- Euskal Herria; Saiakerak