Zenbat eta gehiago itxaron, orduan eta besarkada estuagoa - McLaughlin, Eoin; Dunbar, Polly; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2022)
Trikuak denbora luze-luzean itxaron du dortoka ikusi ahal izateko. Bizitza ez da gauza bera bananduta daudenean. Baina merezi du itxarotea, besarkada batzuengatik...
3-8 urte (urdina)
The Longer the wait, the Bigger the Hug
Keywords: Adiskidetasuna; Emozioak eta sentimenduak; Trikuak; Dortokak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak