Zenbat eta gehiago itxaron, orduan eta besarkada estuagoa / [testua] Eoin McLaughlin ; [marrazkiak] Polly Dunbar ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - McLaughlin, Eoin (Algar, 2022)
Trikuak denbora luze-luzean itxaron du dortoka ikusi ahal izateko. Bizitza ez da gauza bera bananduta daudenean. Baina merezi du itxarotea, besarkada batzuengatik...