11 laguneko taldea / [testua eta marrazkiak] Rocío Bonilla ; itzulpena, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Algar, 2022)
Lagun-talde harekin biltzeko gonbita egin ziotenean, Benjamin nor sentitu zen. Izugarria zen 11 laguneko taldearen parte izatea, mundu guztiak miresten eta errespetatzen zuen eta! Baina... benetako miresmena al zen, edo haien beldurrez ziren, besterik gabe? Benjaminek erabaki bat hartu behar zuen: 11. arraina izaten jarraitu, edo adiskidetasuna eta benetako errespetua defenditu.