Beldurrak nago! - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2021)
Babymoni beldurtu egiten da armiarma, trumoi eta iluntasunarekin. Eta zu? Beldurrak bazaude ere, ez da ezer gertatzen.
2-6 urte (urdina)
Tinc por!
Letra larria.
Keywords: Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura