Beldurrak nago! / [testua eta marrazkiak] Rocio Bonilla Rata ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Babymoni (Algar), 2021)
Babymoni beldurtu egiten da armiarma, trumoi eta iluntasunarekin. Eta zu? Beldurrak bazaude ere, ez da ezer gertatzen.