Haserre nago! - Bonilla, Rocio; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2022)
Zer gertatzen zaio Babymoniri? Zergatik haserretu da? Lortuko al dute aita-amek haserrea pasatzea?
2-6 urte (urdina)
M´enfade!
Letra larria.
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Haurren haserrea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak