Haserre nago! / [testua eta marrazkiak] Rocio Bonilla Rata ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Babymoni (Algar), 2022)
Zer gertatzen zaio Babymoniri? Zergatik haserretu da? Lortuko al dute aita-amek haserrea pasatzea?