Traktoretxo eta batela - Quintart, Natalie; Goossens, Philippe; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2022)
Haize batela zelai batean utzi dute, Traktoretxoren eta haren lagunen baserriaren ondoan. Nabigatzeko zaharregia da orain, ez omen du berriro itsasoa inoiz ikusiko Traktoretxok, Lilik eta abereek Haizeri laguntzea erabaki dute, ordea. Laguntasunari, elkartasunari eta egia bilakatzen diren ametsei buruzko istorio samur bat.
4 urtetik aurrera (urdina)
Kleine Tractor en Oscar
Keywords: Traktoreak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak