Traktoretxo eta batela / [testua] Natalie Quintart ; eta [ilustrazioak] Philippe Goossens ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Quintart, Natalie (Traktoretxo (Ttarttalo), 2022)
Haize batela zelai batean utzi dute, Traktoretxoren eta haren lagunen baserriaren ondoan. Nabigatzeko zaharregia da orain, ez omen du berriro itsasoa inoiz ikusiko Traktoretxok, Lilik eta abereek Haizeri laguntzea erabaki dute, ordea. Laguntasunari, elkartasunari eta egia bilakatzen diren ametsei buruzko istorio samur bat.