Basamortua - Igerabide, Juan Kruz; Arrese, Elena (Tolosa : Xibarit, 2022)
Harri azpian basamortuaren erdian dauden bi haziren istorioa ondu du Juan Kruz Igerabidek "Basamortua" album ilustratuan.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura