Basamortua / [testuak] Juan Kruz Igerabide ; [marrazkiak] Elena Arrese - Igerabide, Juan Kruz (Xibarit, 2022)
Harri azpian basamortuaren erdian dauden bi haziren istorioa ondu du Juan Kruz Igerabidek "Basamortua" album ilustratuan.