Berriro igo nauzu : hamaika poetika labur = Once poéticas breves - Gorrotxategi Mujika, Aritz; Juaristi, Felipe; Makuso, Juan Ramon; Otxoteko Vaquero, Pello (Donostia : Balea Zuria, 2022)
Zertarako poesia? Galderaren zentzua areagotu genezake Camusekin batera: zertarako bizitza? Azken batean, ez dago ziurtasun beterik, eta zalantzaz zalantza gabiltza, erdizka egindako izaki kontraesankor gisa. Zertarako? Ez dago erantzun zehatzik, baina zentzu halako bat bilatzen ahalegintzen gara, harria mendi gailurrera berriro igotzen saiatzen gara.
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Saiakerak