Brunok ez du eskolara joan nahi - Roigé, Pau; Baquero, Anna; Olaso Bengoa, Xabier ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
Brunok ez du eskolara joan nahi, bere lagunik onena gaixorik dagoelako.Gaur Bruno ez doa pozik eskolara. Lagun mina gaixo dago eta ez daki norekin jolastuko den atsedenaldian. Kostatu egiten zaio lagunak egitea. Ez da ondo moldatzen futbolean edo kartetan. Ezta abesten ere. Hala ere, irakasleak irtenbidea eman dio: Zer daki egiten Brunok inork baino hobeto? Irribarre batekin lotsa gainditzeko istorio bat.
6 urtetik aurrera (urdina)
Bruno no quiere ir al colegio
Keywords: Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura