K. Mitxelena : gizona eta hizkuntza - San Martin, Juan (1922-2005); San Martin, Unai; Altuna, Patxi (1927-2006) (Donostia : Real Sociedad Bascongada de los Amigos del País, 1987)
Koldo Mitxelena zenaren omenezko Eganen argitaratutako ale berezia.
Liburu honek Gipuzkoako Foru Aldundiaren babesletza dauka
Keywords: Mitxelena, Koldo -- (1915-1987); Hizkuntzalaritza; Monografiak; Baliabide digitalak