Bagdadeko postaria - Calveiro, Marcos S.; Díez, Miguel Ángel; Zubizarreta, Patxi ([Durango] : Ibaizabal, 2022)
XXI. mendeko lehen urteak latzak izan ziren Iraken. Bagdad hiriburua, Mila gau eta bat gehiago liburuko ipuinen kokalekua, inbaditua izan zen eta leherketa eta tiro hotsak nagusitu ziren. Akabo Bakearen Hiria edo Hiri esmeralda. Abdulwahid mutikoa ortuan dabil jolasean, Fatiha ama kasik ez da etxetik irteten eta aitak, Ibrahim postariak, nekez egiten du lan. Baina beti dago esperantzarik postariak atea jotzen duen bitartean...
10 urtetik aurrera (berdea)
El cartero de Bagdad
Haur Literaturako XVIII. Ala Delta sariaren nobela irabazlea
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura