Bagdadeko postaria / Marcos Calveiro ; marrazkiak, Miguel Ángel Díez ; [itzultzailea, Patxi Zubizarreta] - Calveiro, Marcos S. (Paper txoriak. Sail berdea (Ibaizabal), 2022)
XXI. mendeko lehen urteak latzak izan ziren Iraken. Bagdad hiriburua, Mila gau eta bat gehiago liburuko ipuinen kokalekua, inbaditua izan zen eta leherketa eta tiro hotsak nagusitu ziren. Akabo Bakearen Hiria edo Hiri esmeralda. Abdulwahid mutikoa ortuan dabil jolasean, Fatiha ama kasik ez da etxetik irteten eta aitak, Ibrahim postariak, nekez egiten du lan. Baina beti dago esperantzarik postariak atea jotzen duen bitartean...