Mugtarrak mugikorrean harrapatuta - Oro, Begoña; Villén Real, Alejandro; Etxabe, Amets (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Mugtarrak bakarrik daude etxean, eta mugikor bat aurkitu dute. Bat-batean, ez dakigu nola, mugikorraren pantailan harrapatuta gelditu dira! Eta Troti ere bai! Aterako al dira handik? Lehen irakurleentzako liburua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Los Mug, atrapados en el móvil
Kaligrafiako letra
Keywords: Familiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Adarbakarrak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak