Mugtarrak mugikorrean harrapatuta / Begoña Oro ; irudiak, Alejandro Villén ; [euskarazko itzulpena, Amets Etxabe] - Oro, Begoña (Baporea. Troti eta Mugtarrak bilduma (SM Ikasmina), 2022)
Mugtarrak bakarrik daude etxean, eta mugikor bat aurkitu dute. Bat-batean, ez dakigu nola, mugikorraren pantailan harrapatuta gelditu dira! Eta Troti ere bai! Aterako al dira handik? Lehen irakurleentzako liburua.