A zer desastreak, Troti! - Oro, Begoña; Villén Real, Alejandro; Etxabe, Amets (Barakaldo : Ikasmina, 2022)
Miaren aitonaren etxean, Troti trostan ibiltzen da, estropezu egiten du, eta gauza guztien kontra jotzen du. Momentuz, desastre txiki batzuk baino ez dira izan, baina...ez da gertatuko atzera-bueltarik ez duen erabateko desastrerik, ezta? Lehen irakurleentzako liburua.
5 urtetik aurrera (urdina)
Los desastres de Troti
Kaligrafiako letra
Keywords: Familiak; Umorea; Adarbakarrak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak