A zer desastreak, Troti! / Begoña Oro ; irudiak, Alejandro Villén ; [euskarazko itzulpena, Amets Etxabe] - Oro, Begoña (Baporea. Troti eta Mugtarrak bilduma (SM Ikasmina), 2022)
Miaren aitonaren etxean, Troti trostan ibiltzen da, estropezu egiten du, eta gauza guztien kontra jotzen du. Momentuz, desastre txiki batzuk baino ez dira izan, baina...ez da gertatuko atzera-bueltarik ez duen erabateko desastrerik, ezta? Lehen irakurleentzako liburua.